Snom HD101

Pokročilý hotelový telefon s minimalistickým designem, antibakteriálním povrchem a možností připojení až 4 bezdrátových sluchátek.

Produktový list
Kód
10001714
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Na objednání
4 150 Kč s DPH
3 430 Kč bez DPH

Moderní telefon DECT over IP. Bezdrátové provedení pro co největší volnost pohybu.

  • Bezdrátové sluchátko DECT

  • Antibakteriální kryt

  • Velký LED indikátor volání

  • Až 4 sluchátka

SNOM HD101 je navržen jako pohodlný, štíhlý moderní hotelový telefon pro hosty, který nabízí maximální volnost pohybu díky bezdrátovému sluchátku DECT a také nejdůležitější funkce, jako je rychlá volba do všech hotelových zařízení a pokojů, hands-free volání, podržení a ztlumení zvuku. V případě potřeby jej lze rozšířit až o 3 další sluchátka DECT typu HD1.

Antibakteriální kryt chrání před bakteriemi a snadno se čistí. Velký vizuální LED indikátor volání a zpráv a možnost individuálního brandového označení přístroje dotvářejí celkový obraz tohoto ideálního hotelového telefonu.

Napájení PoE a gigabitové ethernetové připojení umožňují začlenit zařízení do centrálně spravované síťové infrastruktury, která je odolná vůči budoucnosti. Veškerá nastavení zařízení HD101 lze samozřejmě spravovat centrálně.

Konstrukčně v souladu s DSGVO: Žádné ukládání osobních údajů, jako jsou volaná čísla! Vzdálené nastavení a údržba výhradně přes server v Německu.

Datová rozhraní Ethernet
VoIP standardy SIP
Počet SIP účtů 1

Porovnat produkty: 0