Novinky a aktuality z Joyce 04/2019
17.4.2019

Vítáme vás u měsíčního přehledu novinek, aktualit a zajímavých tipů z JOYCE! Dnes Vám představíme nové modely telefonů a audiotelefonů Yealink, novinky z díly Yeastar a také upozorníme na zajímavou akci.

Přinášíme Vám pořádnou nadílku nových telefonů Yealink

Yealink SIP-T53 / Yealink SIP-T53W

IP stolní telefon pro všechny uživatele, kteří denně potřebují komunikovat s týmem, obchodními partnery či zákazníky. Telefony disponují 3,7" černobílým displejem.

Varianta T53W navíc nabízí vestavěné Bluetooth a WiFi.



Yealink SIP-T54W

Stolní IP telefon určený pro méně náročné manažery, kteří však požadují kvalitu, jednoduchou a rychlou obsluhu svého IP telefonu. Nabízí 4,3" barevný displej, vestavěné Bluetooth a WiFi a možnost připojení bezdrátového telefonu.



Yealink CP930W / Yealink CP930W base

První bezdrátový DECT audiotelefon Yealink s dosahem signálu až 50m uvnitř a 300m venku. Obsahuje vestavěnou dobíjecí baterii s výdrží až 24 hodin hovoru.

Ve verzi CP930W base je součástí balení také dectová základna, která umožní připojit až dalších 7 bezdrátových telefonů a vést až 8 současných hovorů.

Produktový manažer Petr Sejkora radí: "CP930W je ideální audiokonferenční telefon všude, kde zákazník nemá nebo nechce mít kabeláž na jednacím stole. Poskytuje spolehlivé DECT připojení, velmi kvalitní zvuk i další funkce jako nahrávání hovorů nebo propojení audiotelefonu s Vaším notebookem pomocí Bluetooth nebo USB."

Váš pomocník pro volný pohyb při telefonování

Linkus Cloud Service (LCS) je softwarový SIP klient, který se dá využít například místo stolních telefonů, případně pro práci z domova apod.Linkus Cloud Service

Tento cloudový software doplňuje již stávající bezplatnou aplikaci Linkus. Oproti ní však nabízí LCS nadstandardní funkce jako je chat, zasílání souborů a další.

Dalším pozitivem je také jednoduchá konfigurace pro administrátory sítě.


Nový profesionální hotelový systém Yeastar Hotel App pro efektivní práci recepčních

Aplikace Yeastar Hotel App umožňuje uživatelům HW ústředen Yeastar S-Série intuitivně řídit rezervace, check in/out hostů, kontrolovat stav každého pokoje, správu mini-baru a další běžné úkony ubytovacích zařízení, včetně fakturace.Yeastar Hotel App

Aplikace poskytuje aktuální přehled o stavu hotelu a nabízí bohaté a pokročilé funkce pro ubytovací a pohostinské provozovny. Umožňuje malým a středním hotelům jednoduše spravovat veškeré úkony potřebné pro hladký provoz.



Mějte svůj objekt pod kontrolou

Poslední skladové kusy praktického videotelefonu Fanvil C600 s možností propojení do videokonference za výhodnou cenu.Fanvil C600

Aktuálně velmi zajímavá nabídka, díky které nevynaložíte velké náklady na komunikační zařízení do Vaší kanceláře, recepce či domova.




Videokonferenční endpoint Yealink T49G nyní za akční cenu!

Využijte naší akční nabídky na prémiový manažerský telefon Yealink SIP VP-T49G, který nabízí hned dvojí využití. Je možné jej používat jako klasický stolní telefon, se všemi telefonními funkcemi pro každodenní použití, včetně integrovaného Bluetooth a WiFi.Yealink SIP-T49G

Telefon je ale také možné využívat jako videokonferenční endpoint. Pro zajištění kvalitního připojení k videokonferenci slouží polohovací kamera s Full HD rozlišením
a 8" dotykový IPS LCD displej, na kterém je možné zobrazit si obsah sdílený ostatními účastníky na displeji telefonu i na externím monitoru.




Porovnat produkty: 0